• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۵۹۳۳
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶
یزد » اجتماعی

بیانیه بسیج جامعه زنان سپاه الغدیر یزد در روز ملی عفاف و حجاب 

بسیج جامعه زنان سپاه الغدیر استان یزد: حجاب و عفاف افزون بر جایگاه شرعی خود به عنوان یکی از احکام شریعت اسلام، ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی دارد.

بیانیه بسیج جامعه زنان سپاه الغدیر یزد در روز ملی عفاف و حجاب 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، بسیج جامعه زنان سپاه الغدیر استان یزد به مناسبت روز عفاف و حجاب، بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد.
 
عفاف و حجاب گرایشی فطری، نمادی دینی و تکلیفی الهی و اسلامی است که همواره شناسنامه زن ایرانی در طول تاریخ بوده است. همچنین حیاورزی و خانواده مداری ارزشی جاودانه و فراگیر است که در آموزه‌های ادیان، معارف اسلام و تعالیم اهل بیت (علیهم السلام) و نیز منابع حکمت و ادب اسلامی و پارسی همواره جایگاهی ویژه و سهمی برجسته داشته است. «حجاب» در واقع بروز و نمودی از عفاف و حیاست و این دو از اصلی‌ترین و زیربنایی‌ترین ویژگی‌های انسان با ایمان است و آیات و روایات بسیار بر جایگاه اصلی و محوری حیاء و عفاف تأکید می‌کنند.
 
فهم نظام ‎مند و جامع از آموزه‌های دینی و واقعیت‌های دنیای کنونی نشان می‌دهد که حجاب و عفاف افزون بر جایگاه شرعی خود به عنوان یکی از احکام شریعت اسلام، ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی دارد و یکی از عناصر مهم اصلی و راهبردی مواجهه تمدنی حق و باطل، بشمار می‌آید و حفظ سبک زندگی اسلامی و تاکید بر فرهنگ حجاب و عفاف در منظومه واجبات دینی و فرهنگی وسیاسی مود تاکید است
 
بر این اساس نکاتی تقدیم می‌گردد:
 
در کلان روایت از «زن» در گفتمان اسلام و انقلاب، پیشرفت جامع و متوازن زن ایرانی در همه ابعاد فرهنگی و اجتماعی، همراه با سعادت و سلامت و تعالی ایمانی و اخلاقی و معنوی، در همه ساحت‌های فردی و خانوادگی و اجتماعی در طراز تمدن اسلامی مورد توجه قرار گرفته است و بر این اساس زمینه‌های نقش آفرینی زن در عرصه‌های گوناگون علمی و فرهنگی و اجتماعی فراهم آمده است.
 
شاخص‌های فراوان نشان دهنده این پیشرفت در چارچوب الگوی اسلامی است. با اینکه مسائل زن و خانواده یکی از چالش‌های بزرگ امروز کشور‌های غربی و اروپایی است، اما از افتخارات و دستاورد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضور فعال و موفق زنان در دوران انقلاب، جنگ تحمیلی، عرصه‌های متنوع سازندگی و پیشرفت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی است.
 
این دستاورد‌ها و پیشرفت‌ها در کنار پایین بودن آمار آسیب‌های مرتبط و نیز سلامت اخلاق جنسی در ایران به نسبت آمار‌های جهانی، در پرتو حفظ عفاف و حجاب اسلامی رقم خورده است. انکار پذیر نیست که انقلاب اسلامی در ترویج فرهنگ عفاف و حیاء به سایر نقاط جهان نیز موفق بوده و بسیاری از مردم مؤمن جهان با حجاب و عفت خود در رشد و تعالی این فرهنگ تلاش می‌نمایند و زنان و مردان و جوانان ایران الهام بخش بازگشت به هویت اسلامی و ارزش‌ها وسنت‌های اخلاقی‌اند و البته همچنان تعالی این جایگاه نیازمند گام‌های جدید است.
 
حجاب و عفاف جزئی از یک شبکه به هم پیوسته زندگی اجتماعی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی است که با دیگر اجزاء، روابط و تأثیر و تأثر جدی دارد و بسیاری از عوامل مؤثر در سبک زندگی مانند معماری ساختمان‌ها، فن‌آوری‌ها، فضای مجازی، بستر‌های ارتباطی، ساختار‌ها و قواعد محیطی کار و تحصیل و ... در موضوع حجاب دخیل و مؤثرند؛ بنابراین لازم است ضمن تأسیس زیرساخت‌ها و اهتمام به عوامل اصلی و ریشه‌ای حجاب و عفاف، الزامات تحقق حیات طیبه بر پایه معارف دانش‌های اسلامی و اصلاح مناسبات و ساختار‌های اجتماعی فراهم گردد.
 
اکثریت زنان و دختران این کشور، حجاب را موهبتی الهی و مأمنی برای پیراستگی از کینه ها و فتنه‌های شیطانی دانسته و با رعایت عفاف و حجاب، تعلق و هویت دینی و انقلابی خود را حفظ نموده و آن را با حضور فعال و اثرگذار خود در مناسبات اجتماعی با رعایت معیار‌های دینی و قانونی عجین کرده‌اند. در سایه این فرهنگ اسلامی ایرانی، پیشرفت‌ها و دستاورد‌های چشمگیری توسط بانوان به دست آمده است و بخشی از جامعه زنان هم که به آسیب بدحجابی دچار شده‌اند، پایبند به عفت و دین و انقلاب هستند و با افتخار می‌توان زن و خانواده ایرانی را یکی از مترقی‌ترین، سالم‌ترین و پیشروترین زنان در دنیای کنونی معرفی نمود.
 
ما زنان استان دارالعباده یزد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مسجد گوهر شاد، روز ملی عفاف و حجاب را تبریک و تهنیت عرض نموده و این روز را گرامی میداریم و از خداوند متعال خواستاریم تا بانوان فاطمی را در سایه سار چادر حضرت مادر، زهرای اطهر سلام الله مصون بدارد تا نسلی آرمانی به منظور سربازی در رکاب حضرت ولیعصر عج تربیت نماییم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تهدید ترامپ به تعرفه ۳۰ درصدی علیه اروپا و انتقاد بروکسل
مستند «یک خانم محترم»  از شبکه مستند سیما
تماشای «شگفتی‌های دنیای زیر آب آفریقا»
بررسی مشکلات شهر قم در بسته به کسی برنخوره
تمجید رئیس‌جمهور از عملکرد هوشمندانه مدیریت استانی سیستان و بلوچستان
برگزاری نخستین یادواره شهدای اقتدار در نقده
«ققنوس» در شب نهم با روایت ساختمان شیشه‌ای
افتتاح همزمان ۱۲ سایت توسعه ارتباطات روستایی در خراسان جنوبی
جزئیات حریق در انبار کفش بازار تهران
بازگشت ملی پوشان اسکیت فری استایل به اصفهان
۱۰ کیلومتر از مسیر بختگان – ارسنجان آسفالت شد
مرمت رباط جهانی عباس آباد تایباد
چند خبر از گوشه و کنار استان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۴
بورس انرژی، مسیر مطمئن سرمایه‌گذاری در تجدیدپذیرها
برترین بدمینتون بازان رقابت‌های جام خلیج فارس در قم معرفی شدند
تشییع پیکر مادر شهید ارسطو کلار احمدی در عباس‌آباد
اختصاص منابع مالی مورد نیاز برای تسریع در ساخت واحد‌های مسکن ملی
گشایش دبیرخانه جشنواره بین‌المللی شعر وحدت در آذربایجان‌غربی
راه اندازی پویش «صدای وطن» در همدان 
مادر شهید ملکوتی در کنار فرزند شهیدش آرام گرفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان
قالیباف: انسجام ملی مهم‌ترین دستاورد جنگ بود
ورود سامانه رگباری به فارس همراه با کاهش دما و وزش باد شدید
مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع
رهاسازی آب سد ایوشان برای آبیاری کشاورزی در لرستان
معاون ارتباطات رئیس جمهور: هرگز به گروسی اعتماد نداریم
اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس
رکورد تاریخی پیوند کبد در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام
اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک ایران جدا شود
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است
امنیت تهران و ایروان به یکدیگر گره خورده است
ادای احترام قالیباف به شهدای اقتدار ایران
خاورمیانه مقاوم و مستقل درحال شکل گیری است
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)
اسرائیل باید به حضور در سرزمین‌های اشغالی پایان دهد  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام تسهیلات ساخت برای تکمیل واحد‌های مسکونی نیمه‌تمام  (۱ نظر)